Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
World of Tanks [PC]
Autor Wiadomość
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 4 Czerwiec 2012, 12:08 am   World of Tanks [PC]

Grywa ktoś w "World of Tanks" ?
Dosyć mi się spodobało ostatnio i w dodatku można zacząć za darmo... Minus taki, że komp musi mieć jakiś tam zapas potencjału w grafice/ramie/procku żeby ruszyła w miarę sprawnie.
_________________
.
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 4 Czerwiec 2012, 12:44 am   

jakie sa wymagania w grafice i procku?
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 4 Czerwiec 2012, 2:35 am   

Na Athlonie II /4GB / płyta Gigabyte GA-MA790 zintegrowana grafika ATI z 2010r (HD 3300 zdaje się, współdzieli RAM) - chodzi płynnie (okolice 20-25fps) w rozdzielczości 1280 ale na prawie minimum detali.
Na Phenomie II X3 /4GB RAM / Asrock + Nvidia GTX275 mogę grać w 1920x1080 na pełnych detalach ze zwykle okolicami 50-60fps. Jednak jako, ze chat i teksty są nieco za małe, to zwykle ustalam nieco niższą rozdziałkę, np. 1680x1050.

Więcej znajdziesz pewnie tu: http://forum.worldoftanks.eu - jak przeszukasz pod kątem swojego kompa.
Aktualna wersja nie jest dobrze zoptymalizowana pod względem sprzętu, ale ma się pojawić prawdopodobnie World of Tanks 2.0 i jest szansa, że to poprawią (patrz na filmik do tej nowej wersji na Youtube - wygląda nieźle).
_________________
.
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 4 Czerwiec 2012, 5:37 pm   

instaluje, mozna cie jakos znalezc aby zagrac razem?
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 4 Czerwiec 2012, 9:35 pm   

mam full ustawienia wiec obraz jest mozliwy jak dla mnie, tylko szczerze to wkurza mnie to ze malo sie udaje zestrzelic wroga :lol:
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 5 Czerwiec 2012, 6:04 pm   

Nie przejmuj się, to normalka.
Na początku zadaniem jest "przetrwanie" i POMOC w dobijaniu mocniejszych wrogów. Punkty (konieczne do zakupu lepszych dział, uzbrojenia etc) lecą za:
- cap (czyli uczestnictwo w zajęciu jako jeden z 3 pierwszych) obcej bazy
- wypatrzenie (ta czerwona obwódka) wroga i utrzymanie tego maksymalnie długo
- wyeliminowanie wroga

Jak chcesz trochę nastukać, to stań sobie Ltraktorem w krzakach na jakiejś flance nie za daleko od wroga, zrób zooma i dobijaj z boku. Istotne w jaką część pancerza trafiasz i pod jakim kontem.

Powodzenia.
_________________
.
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 5 Czerwiec 2012, 6:46 pm   

abyss napisał/a:
Jak chcesz trochę nastukać, to stań sobie Ltraktorem w krzakach na jakiejś flance nie za daleko od wroga, zrób zooma i dobijaj z boku. Istotne w jaką część pancerza trafiasz i pod jakim kontem.

wlasnie tak robie
czemu w trybie treningu stale mam 5z8, tak dlugo przechodzi sie ten etap ?
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 5 Czerwiec 2012, 6:48 pm   

Nie zrobiłeś jakiegoś zadania z treningu. Najedź myszką na informację 5z8 (prawie lewy górny róg w garażu) i pokaże ci, czego nie zrobiłeś. Pewnie nie zrobiłeś jakiegoś badania/research albo coś podobnego).
_________________
.
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 5 Czerwiec 2012, 8:31 pm   

mam opracowac wszystkie moduly i technologie, madulow mam 5 wiec do tego 3 technologie tylko jak to zrobic??
aha nie wiem jak odebrac wiadomosc od ciebie gdyz klikam na dole info i nie odczytuje?
pokrecona obsluga w tej grze :-D
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 5 Czerwiec 2012, 8:34 pm   

chyba wiecej saina musze zdobyc aby wykupic sorzet?
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 5 Czerwiec 2012, 9:33 pm   

pojęcia nie mam - jeszcze nie używałem
_________________
.
 
 
 
bemol 
Mixologist


Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 27 Cze 2010
Posty: 231
Skąd: Londyn Elbląg
Wysłany: 6 Czerwiec 2012, 10:43 pm   

właśnie ściągam dla zabicia nudy ;p
_________________
www.barheroes.net
Here to rescue !
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 7 Czerwiec 2012, 1:40 pm   

3 dzien robie szkolenie, mam 5 misji z 8 i nie kumam o co chodzi, w ogole to zacina ta gra neta jak cholera, czasem dostaje bialej goraczki
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 7 Czerwiec 2012, 10:26 pm   

Ja mam UPC, nie mam większych problemów. Ping zwykle około 60ms, wskaźnik "lag" na zielono (w grze okno po lewej na górze).
_________________
.
 
 
 
bemol 
Mixologist


Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 27 Cze 2010
Posty: 231
Skąd: Londyn Elbląg
Wysłany: 11 Czerwiec 2012, 3:38 am   

5 misja to upgrade wszystkiego co sie da chyba......
Ja tam pykam sobie dalej :D
_________________
www.barheroes.net
Here to rescue !
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 11 Czerwiec 2012, 9:24 am   

Wejdźcie sobie na kanał Polish-Irish w grze.
_________________
.
 
 
 
bemol 
Mixologist


Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 27 Cze 2010
Posty: 231
Skąd: Londyn Elbląg
Wysłany: 12 Czerwiec 2012, 7:30 pm   

nick b3mol jakby ktoś widział mnie gdzieś :] Wejde jak ogarne wieczorem :D
_________________
www.barheroes.net
Here to rescue !
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 13 Czerwiec 2012, 12:28 pm   

wejde wejde :-D
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
abyss 

Pomógł: 112 razy
Dołączył: 04 Sie 2007
Posty: 2332
Skąd: LK
Wysłany: 13 Czerwiec 2012, 7:36 pm   

A ja nie wejde, bo coś popsuli (prace jakieś mają na serwerze - zdaje się dzić i jutro).
Zaraza jakaś, czy co?
_________________
.
 
 
 
muniek 
Nosce te ipsum !!!


Pomógł: 108 razy
Wiek: 46
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 5906
Skąd: Poznań / Luimneach
Wysłany: 13 Czerwiec 2012, 9:47 pm   

mnie tez co jakis czas rozlacza, pewnie maja przeciazony serwer, no ale przy 70000 graczy taki slaby?
_________________
http://www.pajacyk.pl/index.php
http://zalukaj.pl/polecony,703118/
http://happytower.pl/1137
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | ThemeNP created by joli


Partnerzy:

Joanna Biuro Rachunkowo-Księgowe Wisła
katalog firm kurierskich


Forum jest nieodłączną częścią


Free PageRank Checker

Forum istnieje od 29 Lipca 2007


Kontakt z administratorem forum: redakcja@polskilimerick.com.pl